Putem vorbi de emanciparea omului in societatea românească ?

Oare putem vorbi de emaciparea omului in societatea românească ? Ne putem permite să atingem măcar acest subiect ?

Advertisements

Binecuvântat să fie !

Sunt Cosmin Olteanu, blogger . Am decis să revin din nou cu un subiect, nu de impact cum fac majoritatea site-urilor ce căuta rating, nu informare .

Oare putem vorbi de emaciparea omului in societatea românească ? Ne putem permite să atingem măcar acest subiect ?

Tind să văd, că pe micul ecran se promovează subiecte de scandal, oameni care fac senzație, prin prostia lor, iar tineretul care e talentat, implicat și dă dovada de un nivel de inteligență onorabil e lăsat la periferia BREAKING NEWS-urilor sau mai rău, e pus intr-o impostaza proastă de trusturile de presa .

Zilele astea am văzut că Antena 1 a distribuit o știre veche de 1 an de zile de pe SpyNews . Ideea e că stirea e 10 % reală și aduce o umbră asupra implicării mele, pe diferitele paliere ale activității societății românești, pe care o slujesc cu mândrie și onoare . 

Sunt dezamăgit, să văd că persoane, care au studiat o formă de învățământ, ajung să asculte și mai rău, să dea crezare acestor tip de știri . Inteligența și rațiunea e pentru elite care în loc să conducă frumos o folosesc si ei de multe ori in manipularea egoistă a plebei .

Totusi o întrebare rămâne fără răspuns : ” Putem vorbi de emanciparea românilor ? ” .

Cred că condiția majoră a acestui lucru stă în abandonarea stereotipiilor sociale și informarea . Nu poti să gândești liber dacă nu deții un minim de cultura generală și nu abandonezi stereotipiile . 

Îi aud pe unii cum un moșneag ungur, pe numele său bine-cunoscut ” Soroş ” face conspirații mondiale, la un foc cald din semineu . Mai lăsați-ne cu așa ceva ? Numai la proști țin astea ? Căutam țapi ispășitori pentru înțelegerea noastră limitată sau ca să ascundem probleme sub preș . Treziți-vă la realitate .

George Soroş

Mai aud povesti că dumnezeul ăla, care stă pe un norisor, se va gândi să joace golf prin România, dacă mai vine o ediție de Bucharest Pride sau cum ăștia sfințesc șoseaua prin Republica Moldova când trec gayii . Băi fraților, sunteți bolunzi ?! Cum mama naibii să gândești așa în secolul XXI . De parcă acest figurant religios, ce a devenit un compartiment apărat de disonanța culturală în mintea umană, acest arhetip al subconștientului va da cu grenade, că e foarte iubitor . Mă mir ca alte țări nu au primit mingi de foc . 

Mai văd câteodată un baptist sau neoprotestant zicând : ” Judecata Domnului e aproape ! Căiți-vă !!! ” . Frate, mă lași cu asemenea gogomănii. Văd că judecata asta a fost și in 2000, 2012, 2015 si 2017, dar a uitat sa vină judecătorul . Ce e prostia asta colectivă, propagată de acești șarlatani ordinari ? Și încă o intrebare decentă, sper nu retorică e daca aveti creier sau doar o masa de gelatină ? 

În concluzie, nu mai sper la emanciparea societății românești, până când cei care vor veni la conducere, tineri informați, raționali și liberi nu își vor face vocea auzită. 

SCHIMBAREA INCEPE DIN TINE SI DIN NOI, TINERII !!! AI DATORIA ASTA !!!

Author: Asociația MNR

Site-ul Oficial al Organizației Mișcarea Neopaganilor din România - MNR .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s