DGASPC Bacău instituția celor de ” Protecție a Copilului ” sau a angajatului AMP

Direcția Generală de Protecție a Copilului și Asistență Socială (DGASPC) Bacău a uitat ca rolul ei covârșitor e apărarea drepturilor copilului prevăzute de Legea 272/2004 dincolo de favorizarea metodelor educaționale tradițional comuniste sau ascunderea mizeriei sub preș ori limitarea liberei exprimări.
Cum se fac afacerile în DGASPC Bacău și cum vede un intern treaba, cât și cum tinerii luptă cu instituția ce ar trebui sa îi protejeze voi descrie în continuare.

Advertisements

Salut și bine v-am găsit din nou, împreună la un nou articol vesel marca COCOVESEL! 

În urma unor evenimente nefericite întâmplate în viața mea, am decis să arăt altor tineri orfani ca și mine realitatea cruntă care am trăit-o timp de ceva timp .

Eu mi-am asumat public homosexualitatea și convingerile păgâne, ajungând și în atenția mass media, în ultimii 2 ani de zile . 

Aceste lucruri au dat startul la niște conportamente adoptate de DGASPC și practicate de angajații AMP  (asistent maternal profesionist) . Toată distracția a început în 2014, când am avut un covan local în Onești, județul Bacău, România denumit ” Dead Cross 666 ” sub administrația Organizației Religioase  ” Joy of Satan ” Filiala România . În momentul în care măsurile, în numele Sf. Coerciții Educaționale ” marcă cre(ş)tină omologată a început să fie testată pe viața și pe drepturile mele . Confiscarea lucrurilor personale că religia mea le lezează imaginea și așa stricată, defectarea intenționată a patrimoniului personal, discuțiile interminabile bazate pe argumente utopice care explică cat de interpretabilă e legea au făcut din mine ” oaia neagră ” a centrului și ” mântuitorul ” centrului din AMP care își picură lacrimi în ochi zicând că ” au adus dracul în casă ” .

Am decis sa selectez câteva din tehnicile folosite de DGASPC, în general : 


CENZURA ȘI ÎNCĂLCAREA LIBEREI EXPRIMĂRI

Una din metodele aplicate de sistemul de protecție, tradițional românesc e cenzura tipic comunistă, ce demonstrează gravele reminisciențe ale acestei instituții din comunismul românesc. 

Desigur motivațiile acestora țin în faza preliminară de prostirea minorului ca e bine sa te gândești de două ori, ca legea nu îți permite sa te exprimi așa, ca imaginea instituției trebuie protejată și alte măgării derivate din cele trei mari tehnici de prostire. Dacă la tânăr nu ai priza cu din astea, AMP devine ” apărătorul sfânt ” al DGASPC și este delegat să își aplice programul de convertire care are o paletă diversificată ca bufetul suedez . Lucrurile încep cu un trailer, un circ, un balamuc de îl lasă invidios și pe Cațavencu, care e piperat de o scenă ruptă din Game of Thrones.  Totul sub paravanul eligedei educări ca tinerii ăștia au pierdut drumul drept . Sunt unii care au plecat, dar nu poți băga la aceeași oala cu drogatii și un adolescent gay, care vizionează filme porno, care întreține relații intime sau care nu e mare creștin. 

Bătaia e ruptă din AMP

Acum trecem la scene din filmele cu Jackie Chan. Copii bătuți, însă tot AMP e cel rănit și vătămat ca se apară copilul . Educația prin utilizarea făcălețului și nu a cărții nu a murit și nu cred ca e muribunda . Celebre sunt cazurile în care copii sunt fugăriți prin curte de un AMP atestat și psihologic, însă nu prea as crede ca psihologul intern al DGASPC e foarte democrat . As crede ca e un ascultător al șefului ca mnah mănânci leafa statului . Desigur aceste bătăi sunt niște măsuri eficace cică și recomandate prin adunările Comitetului Central al PCR, pardon ședințele DGASPC, iar copii sunt sacii de antrenament. Dacă copilul nu vrea să fie boul tău de muncă îl bați ca sa îl motivezi . Studiul lasă-l ca și așa nu trebuie sa fi decât un prost ca așa asculți sistemul. 

AI DREPTUL LA PETIȚIE! VEZI SĂ NU 😂😂😂

O altă minune e că atunci când te saturi sa fi sacul de box te împinge gândirea sa faci o petiție  (sesizare) și lași o foaie acolo la maculatura lor . Ți se asigură verbal ca primești nr. De înregistrare dacă stii ce e ăla și îl primești toamna lui Niciodată. Așa rezolva ei situația iți spui, însă credeți-mă dacă mizeria se poate ascunde sub preș nu e mai bine așa?  Prea mult de cărat în faraj. 

Lăudatul ca ei includ pe toți copii e doar ceva scris pe un protocol sau roll up.  Crede-ați ca e ceva real ? Nu v-ați prins ? ȚEAPĂ! !! 

Dacă vrei sa demonstrezi asta zi ca vrei să faci o campanie LGBTQ și primești două cruci și agheasma. 

Când facem bine, facem.  De ce facem?  Eh numai noi știm, însă când te pui cu noi rău folosim ca metoda de intimidare sau îndulcire, ori postam pe net sa zică lumea ” Ah da ce iubesc ăștia copii ?! ” .

Gluma se îngroașă în momentul, în care ăștia devin buni total de frică și arată că totul se respectă sub presiune. 

Personal am trecut prin acestea, însă doresc sa spun realitatea cruntă existenta în interiorul unei instituții cu grave reminisciențe din comunism . Acestea sunt spre informare, distrare a publicului și îndreptare.  Articolul are și caracter pamfletar neavând scopul de a pune pe cineva într-o poziție de inferioritate. 


LUPTÂND CÂȘTIGI DREPTURILE TALE ! LUPTĂ PENTRU TINE NU PENTRU O INSTITUȚIE! 

Author: Asociația MNR

Site-ul Oficial al Organizației Mișcarea Neopaganilor din România - MNR .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s